Over Castellium

Over Castellium

Castellium is opgericht in 1999 met als kernactiviteiten het leveren van ICT diensten en oplossingen. Castellium werkt vanuit de gedachte dat haar projecten een duidelijke meerwaarde bieden aan de bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers.

Castellium staat voor duidelijkheid, betrouwbaarheid en professionaliteit. Wij streven ernaar om langdurige en vooral kwalitatief hoogwaardige relaties op te bouwen met onze medewerkers, opdrachtgevers en partners. Castellium heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het leveren van uiteenlopende ICT- en huisvestingsdiensten aan kleine en middelgrote ondernemingen alsmede (semi-)overheidsinstellingen.

De werkwijze van Castellium kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht en service. Door de projecten die wij uitvoeren beschikt Castellium over een uitgebreid kennisnetwerk van vakbekwame en gedreven professionals. Naast de inzet van onze eigen specialisten, werkt Castellium daarbij nauw samen met partners uit haar directe kennisnetwerk. Het grote voordeel van deze werkwijze is de reductie van kosten, een brede inzet van specialistische kennis, grote flexibiliteit, transparantie en continuïteit.


Contactgegevens

Adresgegevens:
Eemstraat 7
3404KE  IJsselstein

E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Routebeschrijving

Over Castellium

Castellium is opgericht in 1999 met als kernactiviteiten het leveren van ICT-diensten en oplossingen. Castellium werkt vanuit de gedachte dat haar projecten een duidelijke meerwaarde bieden aan de bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers. Castellium staat voor duidelijkheid, transparantie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Wij streven ernaar om langdurige en vooral kwalitatief hoogwaardige relaties op te bouwen met onze medewerkers, opdrachtgevers en partners.