Missie, Visie en Strategie

Onze Missie, Visie en Strategie

Castellium is sparringpartner , system integrator en probleemoplosser voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar innovatieve ICT-oplossingen voor de ondersteuning van hun bedrijfsprocessen.

Missie

Onze missie is het op een slimme en innovatieve manier oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van informatievoorziening en -beveiliging zodat onze opdrachtgevers met vertrouwen en zekerheid optimaal kunnen profiteren van een veranderende digitale wereld.

Visie

Onze visie daarbij is dat ICT een integraal onderdeel vormt van de bedrijfsvoering. Over het algemeen zien wij een toenemende behoefte aan het uitbesteden van specialistische diensten en oplossingen, waaronder de inzet van ICT binnen de organisatie, het inrichten van ICT Beheer en de inzet van Cloud Computing. Onze specialisten worden graag uitgedaagd met complexe vraagstukken op het gebied van informatievoorziening in een veranderende digitale wereld.

Strategie

De strategie die wij volgen om onze missie na te streven is in de eerste plaats het bewaken en naleven van de kernwaarden van Castellium: innovatief, slim, betrokken en betrouwbaar. Wij willen een vooruitstrevende en innovatieve aanbieder zijn van producten en diensten op het gebied van informatievoorziening waarbij onze klanten altijd de beste en de laatste state-of-the art producten en diensten tot hun beschikking hebben.


Contactgegevens

Adresgegevens:
Eemstraat 7
3404KE  IJsselstein

E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Routebeschrijving

Over Castellium

Castellium is opgericht in 1999 met als kernactiviteiten het leveren van ICT-diensten en oplossingen. Castellium werkt vanuit de gedachte dat haar projecten een duidelijke meerwaarde bieden aan de bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers. Castellium staat voor duidelijkheid, transparantie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Wij streven ernaar om langdurige en vooral kwalitatief hoogwaardige relaties op te bouwen met onze medewerkers, opdrachtgevers en partners.